keskiviikko 22. elokuuta 2012

Aila Airo

Tänää hoitelin vaihteeks melkein koko päivän koulujuttuja pois alta.  Ite koulussahan en viettäny ku vajaat neljä tuntii. Puolet ajast hierottavana, puolet hierojana (sama kuvio ku eilenki). Ku pääsin himaa ni oli kuitenki pakko tehä alta pois yks hankalin koulutehtävä ikinä: nimeä kasvojen luut ja lihakset suomeksi ja latinaksi, sekä kerro niiden tehtävät. Vaikee tää oli siks, ettei noit kaikkia meinannu millää löytyy netistä- eikä löytynykkää. Palautin tehtävän moodlen palautuskansioon keskeneräsenä. Ei hyvä..
Kouluhommat ei suinkaa jääny taakse viel tehtävän palautuksen jälkeenkään. Hypättii mamin kaa autoo ja suunnattii Kauniaisis sijaitsevaa Aila Airo- hoitolaan.
Ei kuitenkaa menty sinne kasvohoitojen tai muunkaa sellasen peräs, vaa hankkii mulle välineit opiskeluu varte. Löydettii sielt myös muuta kivaa, nimittäi Artdecon meikkejä. Mami on iha hullaantunu niitte johonki luomivärisettii ja oli ihan onnessaa ku löydettii ko. tuotteit.
Henkilökunta oli super ystävällist ja ku mainitsin mun blogin, ni meijät vietii kierrokselle rakennuksee! Nähtii kaikki hoitohuoneet, toimistotilat, yms. Kuin mageet.
Rakennus oli tosi kaunis ja sen sijaintiki upee. Ikkunoist näky nimittäi suoraa Gallträski- järvelle.
Meitsi oli iha fiiliksis ton esittelykierroksen jälkee. Jossai tän kaltases mestas haluisin sit tulevaisuudes tehä duunii. Tai vaik jossai kylpylässä!
Kauniaisist meijän tie vei viel Selloon ruokaostoksille. Nyt on kaikki pakollinen hankittu- toistaseks. Siispä hetkeks rentoutumaan ja valmistautumaa huomiseen.

2 kommenttia: