lauantai 5. lokakuuta 2013

Portoroz -Piran

Edellinen vieras (eli parempi puoliskoni) vasta hyvästeltiin pari päivää sitte ja nyt jo saatiin uus asukas majailemaan saman katon alle. Kämppikseni Miran mies nimittäin laskeutu eilen illalla Sloveniaan tullen ystävällisesti viihdyttämää meitä pariks päiväks. Joona oli myös vuokrannu auton, joten tänää hyödynsin tilaisuutta ja lähin pariskunnan mukana päiväretkelle merenrannalle, pysäkkeinä Portoroz ja mulle alkuviikosta tutuks tullu Piran.
Sää ei ollu lähellekkää yhtä upee ku mitä se oli mun ja poikaystäväni tiistaisella virailulla ollu, vaan eipä se kauheesti menoa haitannu. Ei kai sitä nyt voi olettaa et joka päivä aurinko paistaa?
 Sitäpaitsi sadetta pääs ainaki hetkellisesti karkuun ruokailun ajaks. Päädyttiin mun opastamana samaan raflaan ku missä söin tiistaina poikaystäväni kanssa. Edullista ja silti todella hyvää ruokaa.
 Myös meitsin jälkkäriks tilaama pannacotta oli taivaallisen makusta.
 Ruokien sulatteluun sopi hyvin pieni kävelyretki lähiympäristössä. Jopa sade taukos hetkeks.
 Harmaasta säästä huolimatta olin tosi tyytyväinen et lähin reissuun. Oishan se nyt ollu ajan haaskausta istuu neljän seinän sisäl ku kerran ulkomailla ollaan. Kokemuksia, kokemuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti