maanantai 21. lokakuuta 2013

Shopping in Ljubljana

 Ja just ku ehditte luulla ettei enää juttuja Sloveniasta niin tadaa- täs niitä taas tulee! Koska oon nainen, on mun siis ihan pakko stereotyyppisen naisen tavoin änkee juttua shoppailusta. Esitteylyssä kolme pientä putiikkia joissa jokasen Ljubljanassa vierailevan on ihan pakko käydä.
 Eka liike on Evelina Boutique, joka myy koruja, vaatteita ja laukkuja. Kaikki super söpöjä ja niin naisellisia! Myytävien tavaroiden käyttäminen sisustuselementteinä on sitäpaitsi onnistunu ainaki meitsin mielestä tosi hyvin. Hinta-tasoki oli ihan kohtuullinen, esim. alempana kuvissa näkyvät kirjekuorilaukut makso reilut 20e.
 Toinen liike jossa suosittelen pyörähdystä on Honey house (valitettavasti en löytäny liikkeelle omaa sivua, mut täältä löytyy lisäinfoa). Niin ihana hunajan tuoksu ja mielettömiä makuvaihtoehtoja. Mesta vie hunajan käytön iha uusille tasoille. Mun ja äipän mukaa lähti kookos- hunaja, mut jottei homma mee iha arpomiseks kaikkien makuvaihtoehtojen keskellä, on liikkeessä kans mahdollisuus maistaa eri makuja. Millastakohan ois mustikkahunaja mansikkateessä?
 Ja sit se kolmas liike, Čokoladnika Cukrček. Niin ihana, perinteine suklaapuoti, jossa myytii jopa suklaast tehtyjä jalkapalloja (ihan aidon kokosia). Ja jälleen, hinnat oli ainaki mun mielestä ihan ok tasolla. Hyvä liike varsinki jos miettii, mitä tuoda Sloveniasta tuliaisiks.
Tää postaus oli nyt vaa pintaraapasua kaikista ihanista liikkeistä joita Ljubljanassa on, suosittelen että lennätte ite paikanpäälle kattomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti